Zakazane DBL Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki Rejestracja  Zaloguj
 Ogłoszenie 
!! UWAGA !!

Kup Bota ! Napisz do Administracji

!! UWAGA !!

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Spirit
2014-01-05, 19:44
Mam Problem
Autor Wiadomość
Sifzero 
User
Smoke Weed


Wiek: 34
Dołączył: 09 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-22, 22:05   Mam Problem

Dobra mam problem z Tym BlackD.
A mianowicie:
1. Nie moge wybrac postaci gdyz mi jej nie pokazuje w cavebocie, co za tym idzie nic nie moge zrobic.
2. Jak odpalam bota potem dbla to obojetnie jakie passy wpisywalbym to pisze ze sa zle...
3. jak najpierw odpale dbla i pozniej bota to mi nie pokazuje postaci
Co Zrobilem:
1. zainstalowalem do folderu z dblem
2. Wpisalem dblots.no-ip.org port 7171
3. za kazdym razem jak proboje odpalic to mi sie nie udaje

Jestem pewny ze to ja cos zle robie. (zazwyczaj tak jest, tym razem to nie wina czarnucha) wiec jakby ktos mogl mi napisac jak mam sie nim obsluzyc krok po kroku (jak juz pisalem jestem z tych bardziej opornych lecz umiejacych i lubiacych ZABAWE z gry:D)

bo jednak na wyzszym lvl nie jest zbyt mile expienie bieganie i wciskanie 2/3 klawiszy w kolko.

bylo by zajebiscie jakby ktos pomogl mi ogarnac tego czarnucha:D
Jesli sa jakies bledy przepraszam za nie.

PS nachajcowalem sie troche^.^
 
     
$NoNs 
Administrator


Dołączył: 18 Paź 2013
Posty: 165
Wysłany: 2013-11-22, 22:34   

Wybrales dobre sciezki do folderow z mapami itd?
Wlaczasz dbla przez BlackD?
 
     
Sifzero 
User
Smoke Weed


Wiek: 34
Dołączył: 09 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-23, 00:34   

Probowalem tak i tak odpalic dbl
przez blackd i normalnie i za kazdym razem to samo ze wpisane passy sa nie poprawne a jak wlaczam bez blackd to wchodze normalnie....
Tak sciezki dobre wybralem bo pokazuje ze laduje dbl i potem pliki mapy. wiec to jest zaczej dobrze.
 
     
johnson
User


Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-11-23, 01:16   

Jeśli grasz na classicu to powinno wszystko działać, ale jeśli na freshu to port musi być 7173.
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2013-11-23, 08:48   

Jesli klasyczny nagram filmik jak wróce do domu jak to zrobić ;] Za parenascie minut.
 
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2013-11-23, 10:56   

Nagrane przez kolegę:
http://www.youtube.com/watch?v=nHEGz3IHAug
 
 
     
Sifzero 
User
Smoke Weed


Wiek: 34
Dołączył: 09 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-23, 18:16   

no i pieknie teraz to hula jak wsciekly tylko ze przydaly by sie scrypty na to zeby loocil jakies wartosciowe itemki z slabych potworkow
cos w stylu bone green flaskow itp.
DZIEKI WIELKI NAPRAWDE POMOGLISCIE MI BARDZO!!!!
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2013-11-23, 18:42   

Sifzero, spoko :P
Skrypt na bone i gf jest wystarczy poszukać. Bone to tam piramide, i któryś hell :P A gf to powinno być pirate wolfy :P
 
 
     
uSil
VIP


Dołączył: 02 Sty 2014
Posty: 10
Wysłany: 2014-01-02, 23:01   

siema

dziekowa !!!!!!!!!!!!!

pozdro peace yol wariaciki!
 
     
yolo 
User


Dołączył: 27 Sty 2014
Posty: 17
Wysłany: 2014-01-27, 16:17   

ja nie mogę odpalić blackd, robię wszystko jak na obrazku potem gdy mi się załaduje, klikam w blackd ŻEBY odpalić dbla, wpisuje passy itd to ładuje mi się bez konca a w koncu nie pokazuje mi się postać do wyboru, HELP!!
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2014-01-27, 20:32   

yolo, zapomniałem dopisać, jak za pierwszym razem nie ładują się passy to od razu zamknij wpisywanie passów i od nowa wpisuj. Tak jest po prostu :D
 
 
     
bigos 
User


Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 0
Wysłany: 2014-02-02, 20:13   

Hmm. Kiedy mam włączyć launchera np. fresha? Bo jak włączam cavebot'a i nie da się wczytać skryptu. Bo pisze "wybierz najpierw postac".
Jak włączam najpierw cavebot'a a potem fresh'a. Wpisując passy wyskakuje że są niepoprawne. CO jest? :<

EDIT:
Już wiem, trzeba zmienić port na freshu na 7173
 
     
Gość

Wysłany: 2014-05-11, 10:45   

możecie odświeżyć download?
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2014-05-11, 13:48   

#Odświeżony download ale niedługo poradnik zaaktualizuje bo troszke stary.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template bLock v 0.2 modified by Nasedo.
Bannery
stat4u