Zakazane DBL Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki Rejestracja  Zaloguj
 Ogłoszenie 
!! UWAGA !!

Kup Bota ! Napisz do Administracji

!! UWAGA !!

Poprzedni temat :: Następny temat
CZY KTOS TU JESZCZE ŻYJE?
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: 2016-03-07, 16:23   CZY KTOS TU JESZCZE ŻYJE?  

WITAM CZY TO FORUM JESZCZE ZYJE I CZY KTOS MA NAJNOWSZEGO ANTYBOT BO MI WYWALA BOT 105
 
     
TeamSpeakUser
Moderator


Dołączył: 08 Lip 2015
Posty: 20
Wysłany: 2016-03-07, 21:50     

TAK ŻYJĄ TU LUDZIE
SPRÓBUJ TEGO ANTYBOTA:
http://www101.zippyshare.com/v/2dcvDSxv/file.html
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 06:08     

Bota nie wykrywa lecz nie może się zaladować lista postaci jakieś pomysły?
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 06:26     

Anonymous napisał/a:
Bota nie wykrywa lecz nie może się zaladować lista postaci jakieś pomysły?
Dobra jednak dziala ale teraz po kliknieciu tibia mc zalogowaniu się wybrania postaci i wejscia na serwer nie pokazuje mi sie na czacie wiadomosc od blackd jakies pomysly?
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 06:29     

Anonymous napisał/a:
Anonymous napisał/a:
Bota nie wykrywa lecz nie może się zaladować lista postaci jakieś pomysły?
Dobra jednak dziala ale teraz po kliknieciu tibia mc zalogowaniu się wybrania postaci i wejscia na serwer nie pokazuje mi sie na czacie wiadomosc od blackd jakies pomysly?
Lol to jest jakieś dziwne wybralem przez przypadek wersje blackd 7.7 działą moglem wejsc do gry lecz nie bylo komunikatu po ogarnieciu wybralem wersje 7.72 i teraz lista postaci nie może się załadować
 
     
TeamSpeakUser
Moderator


Dołączył: 08 Lip 2015
Posty: 20
Wysłany: 2016-03-08, 11:45     

Jak odpalasz wszystko? Blackd>MC czy może Blackd>klient dbla? Po odpaleniu klienta/mc z blackd spróbuj kilka razy się zalogować bez wpisywania passów.
Do tego sprawdź porty, ip czy dobre. Ale stawiam że po prostu musisz w proxy zaznaczyć Forward to bouncer i w bouncerze wpisać 7171
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 13:36     

Odpalam Blackd > Tibia MC (odpala mi się dbl) wpiszuje login i haslo zatwiedzam i dupa wczytuje sie w nieskonczonosc tak samo przy wgl nie podaniu pasow do konta wczytuje w nieskonczonosc postacie co do proxy > foward to bouncer dalej to samo jezeli nie masz innych opcji to moge dac ss/mozesz mi wstawic twoj folder z gra i folder z blackiem na spedyshere naprzyklad?
 
     
TeamSpeakUser
Moderator


Dołączył: 08 Lip 2015
Posty: 20
Wysłany: 2016-03-08, 16:19     

Spróbuj odpalić blackd a później klient dbla (NIE PRZEZ BLACKA!)

Jak Ci nie pomoże to:

W zależności jakiego blacka używasz po prostu go zreinstalluj - powinno pomóc
Ja używam tego: http://blackdtools.com/blackdproxy.php
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 16:21     

1 sposób nie działą przeinstaluje i dam znać
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 16:23     

jake jest hasło do zainstalowania blackd?
 
     
TeamSpeakUser
Moderator


Dołączył: 08 Lip 2015
Posty: 20
Wysłany: 2016-03-08, 16:36     

blackdtools prawdopodobnie. na poprzedniej stronie masz napisane.
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 16:41     

Spoczko zainstalowalem wszystko zrobilem i gdy logouje sie wyskakuje: Cannot connect to a login server. Error: Disconnected from server
 
     
Gość

Wysłany: 2016-03-08, 16:46     

NIE WIEM CO KLIKLEM WALIC TO JAK TO SIE PISZE COS KLIKLEM I działa XDD dzieki i pozdrawiam
 
     
TeamSpeakUser
Moderator


Dołączył: 08 Lip 2015
Posty: 20
Wysłany: 2016-03-08, 16:46     

Jakie wpisujesz ip oraz port?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Szybka odpowiedź
Użytkownik: 


 
 
 
 
 
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template bLock v 0.2 modified by Nasedo.
Bannery
stat4u