Zakazane DBL Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki Rejestracja  Zaloguj
 Ogłoszenie 
!! UWAGA !!

Kup Bota ! Napisz do Administracji

!! UWAGA !!

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: NoNs
2015-04-16, 23:35
Auto Senzu
Autor Wiadomość
$NoNs 
Administrator


Dołączył: 18 Paź 2013
Posty: 165
Wysłany: 2013-10-21, 20:29   Auto Senzu

Kod:
$mymana$
#number<#
13000
1800
1800
0
exiva > 82 FF FF 40 00 00 0F 0E 01 00
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2013-10-21, 20:33   

http://scr.hu/8f8/55rdh
Tam gdzie jest thing 2 należy wpisać manę.
 
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2013-11-17, 14:43   

Zobacz screen powyżej i tam gdzie jest napisane Action:
 
 
     
Gość

Wysłany: 2013-11-30, 15:49   Bug z zjadaniem :<

Witam mam pewien problem z tym skryptem a mianowicie zjada senzu tylko z 1 otwartego bp i z 1 slota , czyli jak bot zbierze mi jakis item to postac automatycznie pada bo nie zjada senzu ktos wie co jest nie tak :<?
 
     
DSProbotter
VIP


Dołączył: 03 Gru 2013
Posty: 15
Wysłany: 2013-12-03, 01:58   

sposob na full afka...
1. Zamknij wszystkie okienka
2. Otworz BP jakies wewnetrze w glownym bp do ktorego bot bedzie zbierac loota
3. Otworz BP z fasolkami (ma byc otwarte jako drugie okienko, zadnych skills, vips innych bp oprocz tego z lootem przed tym)
4. exiva > 82 FF FF 40 00 00 0F 0E 01 00 to zmien na exiva > 82 FF FF 41 00 00 0F 0E 01 00
od teraz bot je z 2 bp fasolki a do pierwszego bp zbiera loot (rozni sie tylko liczba 40-41 40 oznacza 1 bp 41 oznacza drugi bp itd)
@edit
jezeli chcecie jeszcze innej pomocy to pisac, znam tego bota wzdlusz i wszerz i moge wszystko pomoc :)
 
     
Gość

Wysłany: 2013-12-03, 13:56   

Powiedz jak bot ma otwierać drzwi na janemba tower?
 
     
DSProbotter
VIP


Dołączył: 03 Gru 2013
Posty: 15
Wysłany: 2013-12-04, 02:03   

Próbowałem zrobić to w Cavebocie niestety nie idzie, ale jest na to bardzo prosty sposób w conditionalach.
Stajesz przy drzwiach do JT, sprwadzasz swoją współrzędną x i wpisujesz je do conditionala za pomocą $myx$
Czyli Condition $myx$ number= w thing2 wpisujesz swoje x przy drzwiach
a w Action wpisujesz exiva > xx xx xx xx xx xx
gdzi xx zastepujesz zesniffowanym hexem drzwi (najlepiej sniffowac za pomoca WPE, wlaczasz nagrywasz moment otwierania drzwi do JT i szukasz go na liscie, będzie to w pakietach send) kopiujesz adres takiej postaci jak senzu 82 FF FF 40 00 00 0F 0E 01 00 oczywiscie to bedzie inny adres i wklejasz go zamiast xx xx (tylko bez pierwszych 4 znaków) dodajesz takiego conditionala (ja dodałbym go z delay 2000ms) i teraz za kazdym razem gdy Twoja postac znajdzie się przed drzwiami do JT to przez nie przejdzie (chcesz to powiedz mi które dokłądnie drzwi w JT masz na myśli a ja Ci dam dokładnie zrobione przejscie w conditionalach)
_________________
Antybot
BlackDS
 
     
Gość

Wysłany: 2013-12-12, 12:04   

Czy moglby ktos przerobic tego skrypta zeby zamiast senzu uzywal Hf'ow ponizej x many? Przydatne na solo sagi :)
 
     
DSProbotter
VIP


Dołączył: 03 Gru 2013
Posty: 15
Wysłany: 2013-12-12, 23:22   

Jeśli podasz mi ID które podaje Black HFów to Ci wyślę, bo niestety ukradli mi wszystkie Hfy ;/
_________________
Antybot
BlackDS
 
     
Gość

Wysłany: 2014-01-17, 22:56   

Witam, mam problem ponieważ skrypt na senzu mi nie działa, zamiast brać senzu to wypisuje rózne liczby na defaulcie.. co mam robic?!
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2014-01-17, 23:20   

Na "portalu" forumka jest download auto senzu + heal:
http://dbhacks.96.lt/download.html

senzu + heal: http://adf.ly/UXdhR
 
 
     
Gość

Wysłany: 2014-07-16, 18:34   

a jak mam wylaczyc to wszystko zeby byly tylko 3 okna wlaczone ?
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2014-07-16, 19:39   

@up:

Jak 3 okna włączone?
 
 
     
Gość

Wysłany: 2014-07-16, 20:31   

no że są tylko 2 plecaki i np battle włączone żeby tego auto senzu włączyć
 
     
$Spirit 
Administrator



Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 12 Lis 2011
Posty: 192
Wysłany: 2014-07-16, 20:48   

Btw. nie działa ten bot pod forumowego antibota..
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template bLock v 0.2 modified by Nasedo.
Bannery
stat4u